CORE Circular Challenge 2017

corelab_kilpailu

(sorry, only in Finnish)

Kiinteistö- ja rakennusalan kiertotalouden innovaatiokilpailu CORE Circular Challenge on nyt käynnistymässä. Kilpailun järjestää Tampereen teknillisen yliopiston avoin yhteiskehittämisalusta Corelab yhteistyössä Sitran ja opiskelijajärjestö Tratan kanssa. Kilpailussa etsitään uusia innovatiivisia ratkaisuja rakentamisen ja kiinteistöjen käytön resurssitehokkuuden parantamiseksi. Tässä on opiskelijoille oiva tilaisuus oman osaamisen markkinointiin yrityksille tai jopa uuden startupin perustamiseen!

Ohessa kilpailukutsu jaettavaksi eteenpäin kilpailusta kiinnostuneille opiskelijoille teidän oppilaitoksessanne! Kilpailussa on kaksi kategoriaa:

1) Rakentamisen resurssitehokkuuden parantaminen
2) Tyhjien toimistotilojen uudet ratkaisut

Kilpailuun voi osallistua etänä ja kilpailun tulokset julkistetaan Tampereen teknillisen yliopiston vuosiseminaarissa 22.11. Palkintona on 1.000 euroa kummassakin kategoriassa ja mahdollisuus kehittää ideasta yritysten ja Sitran tuella uutta liiketoimintaa. Kilpailuun voi ilmoittautua mukaan 2-4 hengen ryhmissä lähettämällä ryhmän yhteystiedot osoitteeseen info@corelab.fi. Osallistujille lähetetään infopaketit ideoinnin tueksi. Kilpailuehdotusten viimeinen lähetyspäivä on 15.11.2017.

Lämpimästi tervetuloa mukaan ideoimaan uusia kiertotalouden ratkaisuja ja liiketoimintamalleja kiinteistö- ja rakennusalalle!

Posted by Creative Sustainability
2 years ago